Toont alle 9 resultaten


Fotoarmbanden Bij Mannen-sieraden.nl hebben wij een breed scala aan producten die kunnen worden gegraveerd. Met onze  laser graveermachines zijn de opties vrijwel eindeloos! De optie om een foto te laten graveren op de sluiting van een armband is nog redelijk nieuw. En het is dus ook een uniek cadeau!

lees-meer

Het is een blijvende herinnering waar je iemand zeker weten blij mee zal maken. We streven er naar om alleen de beste materialen te gebruiken. Zo zijn de sluitingen van deze armbanden van edelstaal. Dit is een hoogwaardig RVS. Het leer in de sluitingen is Europees rundleer uit Italië en Spanje Klik op één van de producten voor meer informatie en de prijzen

Foto

Let bij het uitzoeken van een foto op de gelijkmatige belichting. Een foto met zogenaamd veel tegenlicht is meestal niet geschikt. Wij snijden uw foto zó uit zodat het onderwerp het beste uit komt. zo nodig wordt de achtergrond weggewerkt. Let echter wel op de achtergrond: een rustige achtergrond is meestal beter. Het kan zijn dat er meerdere personen of dieren op de foto staan maar niet erg dicht bij elkaar; deze bewerken we zo nodig zodat het goed op de te graveren oppervlakte past. Mocht uw foto echt niet geschikt zijn nemen we contact met u op.

lees-minder